Archive for the ‘Uncategorized’ Category

h1

just wanna share my sadness day….!!

August 15, 2009

im fuckup wit tis damn clash…!! luv her so much… just hope she`ll come back one day n be my wife…

so fuckin hope n need….!! 😉

Advertisements
h1

in MEMORY

August 15, 2009

DSC_0084DSC_004811hb 08 2009..
gEnap 365 aRi ataU LeBih mUDah, seTahUn..
aKak Aku TerChEnta kEmbALi
kE raMaHtuLLah.. haMpiR setAhuN diA
meNinggaL kn AkU seKeLUargA…

meMang sEdih sGt.. Sbb diA sAtu2 nYe AkaK aKu
yG paLinG raPat ngAn aKu…. Byk Aku BerKonGsi
ciTe… tDo puN SekAtiL…. daN sUme2 Aku Byk bErkOngsi
ngan dia….

meManG syg Sgt kt Dia.. tp tuHan LeBih Syg Kt diA…
aku tEriMa dGn Redha….

gMbr Neh akU aMik tiMe akU dtG meNziarahi puSara
beliAu… setiap pG jUmaaT… kaLo aKu xde aPe2 HaL…
aku akaN g kuBur ngan Mak Aku utk MbeRsihkaN dan
sedeKah kn aL-fatihAh & baCe yaSsin….

*semOga rohNya di cUcuri rahmat…

*k.nA… aye sayang awk!! 😥

h1

zaman sekolah

August 15, 2009

DSC_00582bulan lepas… 10 june 2009….  buat pertama kali nye
aku menjejaki kaki aku ke smtms setelah kira2 hampir
8 tahun aku meninggalkn skola teknik neh….terlalu
byk perubahan terhadap skola neh…. jika keadaan
skola pd waktu skrg same ngan keadaan aku dulu2..
pasti aku rase sgt seronok…. jika kenang2 kn semula
waktu skola dulu… kelakar jer rase… hahaha…

betoi laa org2 tua ckp.. antara byk2 zaman…
zaman budak2… zaman skolah… zaman remaja..
zaman meningkat dewasa…
zaman skolah laa korang + aku sndri akan
merindui zaman neh….dan korang mesti
pernah terase ‘best nye laa zaman skola dulu2’….

on the way aku ke teknik neh… mcm2 flshback msk
ke dlm otak aku….ponteng prep.. ponteng x g surau..
curik2 isap rokok+ kaber line… fly g beli nasik lemak pg2…
tiru sain nyet2…. mane pergi nye memb2 sekelas aku dulu….
memb2 sekolej…? memb2 sekepala..?
ade juga rakan2 dn cikgu kt skola neh dh
kembali ke rahmatullah.. antara yg aku tahu…
arwah mizi… 4bb1- 5bb1 batch 2000-2001
arwah yon.. 4bb1-5bb1 batch 2000-2001
dan cikgu bond.. a.k.a cikgu hafrul haizam…
xlupe juge ramai rakan2 yg lain sudah mendirikn
rumah tangga… ade dr sesama teknik..
ade kwn2 yg aku still cntct smpi skrg…
ade juga yg dh lost cntct…

semase nk smpi kt teknik neh tetibe ati aku menjd
berdebar2… xtau apsal… nk ckp takut..?
xkn laa kn… mungkin terlalu byk kenangan
buat aku kt skola neh kot….kenangan yg
mungkin sukar nk d lupakn….

tp yg pasti.. aku tetap ingat korang sume… walaupun aku
xtau @ lupe name korang… aku tetap cam muke bdk2 teknik
muadzam shah….

h1

model photoshoot

April 23, 2009

 

 

  

salam…
wah.. dah lame aku x mengusik blog neh.. dh bersawang2 dh.. byk sebab… sbb utama.. malas… hahah.. sbb ke 2.. aku sibuk men poker bsame rakan2… syok woo… nk nk plak all in.. kite menang sume…
hahahha…

model…?hurmm.. dlm bln neh saje… bole d katakn… tiap2 mggu aku turn kl…. ade photoshoot…. memng penat nk mampus… tp sbb aku nk blaja.. aku turn gak… walapun aku nye lens cap ayam… bak kate memb2 yg lain.. aku pakai lens puney… hahaha.. memang kelakor… tp itu laa hakikat nye… dgn membekalkn nasi lemak yg aku tapau…
layan jer sume2 tuh… hahahaha…. ni antara gmbr2 model yg aku shoot… nk tgk yg len2… korang tgk laa dlm flickr aku….
http://flickr.com/photos/shukeshuki

h1

candid@kLcC

March 11, 2009

brU2 NEh.. aHaD LePas…akU LePak kLcC….
Dh LaMe Dh xLEpaK siNi.. tGk miNah2 inDon…
nK deKat 5taUn kOt xLePAk kT LuaR kLcC NEh…

akU dGn mEmb2 AkU pUn LePaK laA SamBiL miNum2…
bOLe mENgeShOot aWeK2 maKcik2 bDk2 yG adE kT siNi…
aGak SuSah GAk LaA Nk ShOot gMbR2 McM nEh..

nEh AntAra GmBr2 Yg SeMpat AkU ShOot… yG LeN2 TuH
siMpan Buat bUnGkUS naSik LeMAk jeR laA.. HEhEH…

~tHaNx KpD rOHDonG2 yG TrLiBAt Ari TuH…
aPix anJer zErg dyLA…

 

 

 

h1

skate before dawn

March 5, 2009

yeye… buat pertama kali nye aku upload gmbr kt sini…

agak lemah lg… tah mane2 aku click… tau2 kua jer…

hahahaha…. demm…. hurmmm..  neh antara gmbr2 yg aku shoot ptg td…

ade byk lg… tp aku xreti sgt lg… bru jer try mende alah neh….

nnti kalo dh terrer.. aku taruk byk2… hahahahah 😀

 

 

 

 

h1

kengkawannnn….!!

March 4, 2009

tei-feiDgn lafaz bismilahirahmanirohim……
akhirnye aku ade gak blog aku snDri neh…. atas desakan
kengkwn yg tak seberapa baya….. terjadi jua…
hahhaha.. so… pape hal kalo aku ade salah dlm
mende alah neh.. tlong laa tunjuk aja….